Call Us (111) 234 - 5678

Tel (050) 529.29.29

Over het congres

 

Het is weer bijna zover! Het OGN Congres 2018 is aanstaande en vindt plaats op 4 oktober, vanaf 13.30 uur bij Terra Assen. Op deze site vind je meer informatie over het Congres en kun je je inschrijven voor de workshops op het Congres. Met weinig middelen en een belangeloze bijdrage van velen van ons is de werkgroep OGN Congres er weer in geslaagd iets prachtigs neer te zetten. Het belooft weer een bruisende, boeiende en leerzame middag te worden met bijdragen van vrijwel alle vestigingen van Terra, rsg de Borgen, Dollard College en de Ondersteunende Diensten. We hopen op een overweldigende opkomst en rekenen ook op jouw komst. We zien je graag op 4 oktober!

Astrid Berendsen en Ton Wennink

 

 

 

 

Het OGN Congres 2018 gaat bijna van start

 

Op 5 oktober 2017 vond het vorige OGN Congres plaats met als thema ‘innovatie en ontwikkeling’. Na deze succesvolle en leerzame dag komt er natuurlijk een vervolg. Het OGN Congres 2018 wordt een dag vol leerzame, leuke workshops en vele andere activiteiten. We nodigen je van harte uit om op donderdag 4 oktober aan te sluiten bij het OGN Congres 2018.

 

Meer informatie over het OGN Congres 2018 vind je op deze website. Het thema dit jaar is ‘Over de Grens’. Dit is op diverse wijzen op te vatten. Over de grens van je eigen comfortzone, van de huidige onderwijspraktijk, van je eigen klas, school of regio om maar wat voorbeelden te noemen.

 

Je vindt op deze site onder meer het programma en ook meer informatie over welke workshops aangeboden worden. Zo kun je rustig een keuze maken uit de workshops die  je graag wilt volgen.

 

Wij hebben er in ieder geval veel zin in, jij hopelijk ook. Graag zien we je op donderdag 4 oktober 2018!

 

 

Locatie: Terra Assen

 

Adres:

Vredeveldseweg 55
9404 CC Assen

 

Klik voor deze locatie op: Terra Assen

 

 

 

Ontstaan OGN Congres in een notendop

 

 

In 2016 is het OGN Congres ontstaan met als doelstelling kennis te delen en met elkaar in contact te komen. Dit eerste congres vond plaats op 5 oktober 2016 in Van der Valk in Assen en had ongeveer 250 bezoekers. De keynote van het congres werd gegeven door Claire Boonstra. Dit had als onderwerp: ‘Waarom is ons onderwijs zoals het nu is? Tijd voor de échte verandering! Over leersystemen van de toekomst.’ Op het congres werden er verschillende workshops gevolgd door de deelnemers en deze succesvolle dag werd geleid en afgesloten door dagvoorzitter Frank den Hollander.

 

Na de aftrap van het OGN Congres in 2016 heeft er een tweede OGN Congres plaatsgevonden op 5 oktober 2017. Het OGN Congres 2017 werd gehouden op één van onze eigen locaties, namelijk: Terra in Assen. Op deze dag waren er ongeveer 500 collega’s aanwezig. Dit tweede congres had als thema ‘Innovatie en Ontwikkeling’. Het thema kwam onder andere terug in de keynotes die werden gegeven door Wim de Ridder en Alexander Minnaert. Zo sprak Wim de Ridder in zijn presentatie over de toekomst van het beroepsonderwijs en Alexander Minnaert over hoe nieuwe ontwikkelingen georganiseerd kunnen worden.  Net als het eerste congres werd de dag geleid door dagvoorzitter Frank den Hollander. Daarnaast waren er wederom verschillende workshops die de deelnemers konden volgen en was er een informatiemarkt in het thema van deze dag.