Call Us (111) 234 - 5678

Tel (050) 529.29.29

Over het congres

Het OGN Congres 2018 is volop in ontwikkeling

 

Op 5 oktober 2018 vond het OGN Congres 2017 plaats met als thema ‘innovatie en ontwikkeling’. Na deze succesvolle en leerzame dag komt er natuurlijk een vervolg. Het OGN Congres 2018 wordt een dag vol leerzame en leuke workshops. We nodigen je van harte uit om op donderdag 4 oktober aan te sluiten bij het OGN Congres 2018.

 

Meer informatie over het OGN Congres 2018 maken we binnenkort middels deze website bekend. Zo maken we binnenkort bekend wat het overkoepelende thema en het programma van het congres is. Zodra de workshops online staan, laten we dit weten. Zo kun je alvast kijken welke workshops je graag wilt volgen. Wij hebben er in ieder geval veel zin in, jij hopelijk ook. Graag zien we je op donderdag 4 oktober 2018!

 

 

Locatie: Terra Assen

 

Adres:

Vredeveldseweg 55
9404 CC Assen

 

Klik voor deze locatie op: Terra Assen

 

 

 

 

Ontstaan OGN Congres in een notendop

 

 

In 2016 is het OGN Congres ontstaan met als doelstelling kennis te delen en met elkaar in contact te komen. Dit eerste congres vond plaats op 5 oktober 2016 in Van der Valk in Assen en had ongeveer 250 bezoekers. De keynote van het congres werd gegeven door Claire Boonstra. Dit had als onderwerp: ‘Waarom is ons onderwijs zoals het nu is? Tijd voor de échte verandering! Over leersystemen van de toekomst.’ Op het congres werden er verschillende workshops gevolgd door de deelnemers en deze succesvolle dag werd geleid en afgesloten door dagvoorzitter Peter den Hollander.

 

Na de aftrap van het OGN Congres in 2016 heeft er een tweede OGN Congres plaatsgevonden op 5 oktober 2017. Het OGN Congres 2017 werd gehouden op één van onze eigen locaties, namelijk: Terra in Assen. Op deze dag waren er ongeveer 500 collega’s aanwezig. Dit tweede congres had als thema ‘Innovatie en Ontwikkeling’. Het thema kwam onder andere terug in de keynotes die werden gegeven door Wim de Ridder en Alexander Minnaert. Zo sprak Wim de Ridder in zijn presentatie over de toekomst van het beroepsonderwijs en Alexander Minnaert over hoe nieuwe ontwikkelingen georganiseerd kunnen worden.  Net als het eerste congres werd de dag geleid door dagvoorzitter Peter den Hollander. Daarnaast waren er wederom verschillende workshops die de deelnemers konden volgen en was er een informatiemarkt in het thema van deze dag.