Over het congres

Het is weer bijna zover! Het OGN Congres 2019 is aanstaande en vindt plaats op 17 oktober, vanaf 11.30 uur bij Terra Assen. Binnenkort vind je op deze site meer informatie over het Congres en kun je je inschrijven voor de workshops op het Congres.

 

Locatie: Terra Assen

Adres:

Vredeveldseweg 55
9404 CC Assen

Klik hier voor meer informatie over de locatie

 

 

Ontstaan OGN Congres in een notendop

 

 

In 2016 is het OGN Congres ontstaan met als doelstelling kennis te delen en met elkaar in contact te komen. Dit eerste congres vond plaats op 5 oktober 2016 in Van der Valk in Assen en had ongeveer 250 bezoekers. De keynote van het congres werd gegeven door Claire Boonstra. Dit had als onderwerp: ‘Waarom is ons onderwijs zoals het nu is? Tijd voor de échte verandering! Over leersystemen van de toekomst.’ Op het congres werden er verschillende workshops gevolgd door de deelnemers en deze succesvolle dag werd geleid en afgesloten door dagvoorzitter Frank den Hollander.

 

Na de aftrap van het OGN Congres in 2016 heeft er een tweede OGN Congres plaatsgevonden op 5 oktober 2017. Het OGN Congres 2017 werd gehouden op één van onze eigen locaties, namelijk: Terra in Assen. Op deze dag waren er ongeveer 500 collega’s aanwezig. Dit tweede congres had als thema ‘Innovatie en Ontwikkeling’. Het thema kwam onder andere terug in de keynotes die werden gegeven door Wim de Ridder en Alexander Minnaert. Zo sprak Wim de Ridder in zijn presentatie over de toekomst van het beroepsonderwijs en Alexander Minnaert over hoe nieuwe ontwikkelingen georganiseerd kunnen worden.  Net als het eerste congres werd de dag geleid door dagvoorzitter Frank den Hollander. Daarnaast waren er wederom verschillende workshops die de deelnemers konden volgen en was er een informatiemarkt in het thema van deze dag.