Call Us (111) 234 - 5678

Tel (050) 529.29.29

Bakwedstrijd

Wie bakt er wél iets van?

 

Omdat meer gevoed moet worden dan de geest, én we het aangename met het nuttige willen verenigen, wordt op het OGN congres 2017 (5 oktober; staat het al in de agenda?) iets nieuws geïntroduceerd;

 

De  OGN Brede Bakwedstrijd!

 

Op de dag zelf kan je jouw taart of cake of koekjes inleveren bij de OGN koekenbakkers-stand, waarna een vakkundige jury – uiteraard in meerdere categorieën – een degelijk oordeel zal vellen.

 

Doe je mee?

 

We hopen dat de collega’s die weten van leerlingen die echt goed kunnen bakken of het gewoon echt leuk vinden, een taart van leerling inleveren. Wij zullen dan zorgen – naast een waardevolle prijs – voor een certificaat waarmee leerling dikke indruk kan maken.

 

Men mag met zoveel taarten meedoen als men wil, maar wel graag van te voren even opgeven bij ogncongres@onderwijsgroepnoord.nl en dan ook graag aangeven of je zelf iets zal bakken of werk van een leerling zal inbrengen.

 

De ingebrachte taarten en cakes worden na jurering (in porties) – voor een (kleine) bijdrage – aangeboden aan het 1400 koppig OGN publiek (de opbrengst hiervan zal aan een goed doel worden overgemaakt).